Romanescu şi Tudor, invitaţi de preşedintele Iohannis la Cotroceni

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu şi viceprimarul Adrian Tudor vor fi prezenţi joi, 15 martie, la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre proiectele şi manifestările dedicate Centenarului. Invitaţia a fost lansată chiar de şeful statului, Klaus Iohannis, la eveniment urmând a lua parte şi personalități provenind din mediul academic și cultural. Dezbaterea “România la Centenar” este organizată de către Administrația Prezidențială.

“Excelenţa sa, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a invitat reprezentanţii Primăriei Municipiului Târgu Jiu, pe domnul primar Marcel Romanescu şi pe mine, viceprimarul municipiului, să participăm la evenimentul  «România la Centenar». Este un eveniment organizat de preşedinţia României, având ca subiecte principale activităţile cărora preşedinţia le-a acordat înaltul patronaj în acest an”, a afirmat Adrian Tudor.

Preşedintele Klaus Iohhanis va participa, în toamna acestui an, la conferinţa internaţională “Valoarea Universală Excepţională a Ansamblului Monumental «Calea Eroilor»”,dedicată împlinirii a 80 de ani de la inaugurarea celor mai importante opere brâncuşiene din municipiu.

“Înainte de acţiunea propriu-zisă vom aveo o acţiune de lucru cu domnul Sergiu Nistor, consilier prezidenţial, care răspunde de proiectele-centenar şi cu echipa de la Bucureşti implicată în acest proiect de la Târgu Jiu. Deja avem propunerile pentru logo-ul evenimentului, avem discuţiile antamate pentru invitaţi şi modul de lucru şi paşii următori care vor fi făcuţi pentru noi, în primul rând”, a precizat Tudor.

 

 

 

Articolul precedentVin pensiile speciale pentru aleșii locali. Cât vor primi
Articolul următorAtentat la sănătatea oamenilor! Rovinari, orașul unde ”Techirghiolul” curge la robinet