Home Principale Sport Rotaru atacă arbitrajul și răbufnește: O să ne retrogradeze ca pe Mititelu?...

Rotaru atacă arbitrajul și răbufnește: O să ne retrogradeze ca pe Mititelu? L-au retrogradat în baza declarațiilor

 

Nervos după egalul de la Constanța, patronul CSU Craiova, Mihai Rotaru, a acuzat în termeni duri arbitrajul ”centralului” Andrei Chivulete și al lui Ovidiu Hațegan din camera VAR, după penalty-ul acordat celor de la Farul în prima repriză.

 

Cred că în momentul în care discutăm… Hai să vedem meciul nostru de acum două etape cu FCSB. Penalty inexistent pentru Olaru. Cine era în camera VAR? Hațegan. Meciul următor, FCSB – CFR, Otele îi dă cu piciorul în cap unui jucător. Nu-l cheamă pe Colțescu în camera VAR. Cine era în camera VAR? Hațegan.

În seara asta avem un penalty inexistent pentru Farul. Cine este acolo? Hațegan. Ce are Hațegan cu noi? Problema lui e de la meciul de la Severin când l-a eliminat pe Bancu și lumea îl striga <<Hoțegan>. Așa cred. Că e ceva voit. Atât timp cât Hațegan e în camera VAR, Universitatea va avea o problemă.

Ce se poate întâmpla după declarați asta a mea? Să ne retrogradeze. Cum au făcut cu Mititelu. Pe semne că da, l-au retrogradat în baza declarațiilor. Cred că a contat pentru modul cum a interacționat el cu arbitrii.

În seara asta să dai penalty acolo? Când prima acțiune e fault în atac, îl faultează pe Vlădoiu. Să dai penalty? Să nu uităm și de penalty-ul de acum două etape când Olaru a recunoscut că a cerut corner, nu penalty.

Și cine era în camera VAR? <<Hoțegan>>. Sigur că da (există contact – n.red.), dar nu e baschet! Dar prima dată îl lovește jucătorul de la Farul pe Vlădoiu. Eu vorbesc de primul lucru. La 0-0. Hațegan ce face?”, a răbufnit omul de afaceri.