Rujan (PSD): Iordache, inconsecvență de limbaj și atitudine, care denotă o abordare perfidă, vicleană, cu accente machiavelice

Senatorul Cristi Rujan, președinte PSD Târgu Jiu, arată că social-democrații nu pot lucra împreună cu Ion Iordache, președintele PNL Gorj, în condițiile în care cel din urmă a avut o ”abordare perfidă” ce a vizat partidul partener din coaliția de guvernare.

 

În ultimele săptămâni, am urmărit retorica domnului Iordache referitoare la așa-zisul <<front comun>> pe care și-ar dori să-l realizeze PNL (adică doar domnia sa) cu PSD, pentru rezolvarea problemelor județului nostru și am constatat o inconsecvență de limbaj și atitudine, care denotă o abordare perfidă, vicleană, cu accente machiavelice. A afirmat că vrea să lucreze împreună cu PSD pentru județul Gorj, dar, în același timp, a jignit oameni din PSD, atunci când, văzând o fotografie de grup, a spus că <<este un film prost cu actori proști>>. În astfel de condiții, echipa mare și unită a PSD Gorj nu va putea să stea la masă cu cei 3-4 <<băieți deștepți>> care au mai rămas în PNL Gorj” a transmis, marți, Rujan.