S.C. Grimex, firmă de București! Asociații au mutat sediul social din Târgu Jiu

S.C. Grimex S.R.L. nu mai este firmă de Gorj. Și asta nu de ieri de alaltăieri, Adunarea Generală a Asociaților societății a hotărât mutarea sediului social la București, în data de 06.12.2018.

Hotărârea nr. 109/06.12.2018

a Adunării Generale a Asociaților GRUPUL REPARAȚII INDUSTRIALE ȘI MOTAJ EXCAVATOARE X – SRL, cu sediul în municipiul Târgu Jiu, Aleea Macului….

Astăzi, 6 decembrie 2018, noi, asociații BUZATU ANA-ELENA (…) și ZGRIPCEA-SARCINĂ NICOLETA-LILIANA (…) am hotărât:

1. Schimbarea sediului societății de la adresa: mun. Târgu Jiu, Aleea Maclui, (…), la adresa: București, Șoseaua Pantelimon, nr. 225…

2. Deschiderea unui punct la lucru la adresa: Târgu Jiu, Aleea Macului, ….

3. Deschiderea unui punct de lucru la adresa: Motru, Calea Severinului, nr.17…

Hotărârea respectă condițiile din actul constitutiv și legislația în vigoare”, se arată într-un document publicat în Monitorul Oficial.

La sfârșitul anului trecut, în data 6.11.2019, cei doi asociați, Zgripcea-Sărcină Nicoleta-Liliana (acționar cu 99,5%) și Buzatu Ana-Elena (acționar cu 0,5%) hotărăsc schimbarea, din nou, a sediului social la adresa: București, Splaiul Independenței, nr. 1…

Potrivit unor specialiști, pe care i-am consultant, prin mutarea la București a sediul social al S.C. Grimex S.R.L., asociații ar putea evita anumite controale din partea unor instituții din Gorj. În privința taxelor și impozitelor, se pare că tot ce ține de TVA și impozitul pe profit merge la București, Gorjul nu mai beneficiază de respectivele sume.