Scandal “de dragul” sportului lăsat să moară. Romanescu: Am demarat achiziţionarea dotărilor pentru Sala Sporturilor

Cristian Toader Pasti, consilier municipal PSD, are o abordare “inedită” în ceea ce priveşte lipsa sportului de performanţă la nivelul municipiului Târgu Jiu. Deşi echipele reprezentative ale oraşului au dispărut din prima ligă pe vremea unui primar social-democrat, Pasti susţine că Romanescu este vinovat pentru că întârzie “renaşterea” fenomenului. Concret, reprezentantul PSD se referă la Clubul Sportiv Municipal, despre care spune că este inadmisibil să nu fie funcţional, dar şi la Sala Sporturilor, care nu este folosită, asta deşi echipele de club care activează în Târgu Jiu au intrat în pauză competiţională. În schimb, edilul Marcel Romanescu a explicat că nu se poate trece peste anumite etape, dar ambele “probleme” vor fi rezolvate în scurt timp.

“Nu am prea multe comentarii de făcut, eu am făcut toate demersurile în timp util să fie dotată Sala Sporturilor şi în momentul de faţă suntem în procedura de licitaţie pentru achiziţionarea acelor corpuri care ne sunt necesare pentru funcţionalitatea sălii. Legat de CSM, am primit răspunsurile de la cluburile la care am solicitat reprezentanţi din comisia de concurs şi  urmează să desemnăm comisia de concurs şi comisia de contestaţii, în perioada următoare. Avizele se pot lua ulterior, nu este niciun fel de problemă, nu comentez prea mult declaraţiile domnului Pasti”, a precizat primarul municipiului la Radio Infinit.

Romanescu s-a aplecat şi asupra poziţionării vicelui Aurel Popescu, care, surpinzător, s-a declarat nemulţumit că noul CSM nu este încă funcţional, asta deşi este reprezentant al municipalităţii.

Dânsul face parte din echipa de la Primărie, poate nu ştiaţi că este viceprimarul municipiului Târgu Jiu şi toate aceste demersuri le puteam face împreună, nu numai primarul se ocupă de toate aceste aspecte. Din punctul meu de vedere, supărarea sa este nejustificată, pentru că bugetul s-a votat la sfârşitul lunii februarie, ştim foarte bine că am fost implicaţi toţi în organizarea acelui campionat european de box “, a spus Romanescu.

Articolul precedentÎnălțarea Domnului, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să dai din casă!
Articolul următorSurse: Întâlnire de taină Boza, Nicolae Sarcină și Eugen Pârvulescu. ”Se încarcă” mai bine ”Succes-ul” din CEO, vine Luceafărul Oradea la Târgu Jiu?