Surse: Întâlnire de taină Boza, Nicolae Sarcină și Eugen Pârvulescu. ”Se încarcă” mai bine ”Succes-ul” din CEO, vine Luceafărul Oradea la Târgu Jiu?

Apar tot mai multe semnale care indică o apropiere, ce depășește bariera unor simpli colaboratori, între Sorinel Boza, managerul CEO, și omul de afaceri Nicolae Sarcină. În plin scandal creat de trecerea Hostelului Maiami, unitate hotelieră deținută de CEO, către un SRL de apartament condus de o fostă salariată  a creatorului ”imperiului Succes”, în seara zilei miercuri, 16 mai, am primit informația potrivit căreia Boza și Sarcină s-au întâlnit la fosta Cantină Grimex, actual Restaurant Succes. Inițal, la discuțiile de la o masă a fost văzuți Nicolae Sarcină, Eugen Pârvulescu, fost președinte Pandurii și colaborator al businessmanului, precum și alte pesoane. Conversația s-a întrerupt în momentul în care în local și-a făcut apariția Boza, iar acesta, însoțit de Sarcină și Pârvulescu, s-a retras într-un separeu aflat în partea din spate a restaurantului. Boza a mai fost văzut și la Petroșani, la un meci al echipei de fotbal Șirineasa, moment în care s-au vehiculat întâlniri secrete în care s-ar fi dezbătut tot felul de afaceri, unele sub formă de licitații organizate de CEO. Prezența în Târgu Jiu a lui Eugen Pârvulescu a fost legată de meciul de la Motru, unde formația gorjeană Pandurii a întâlnit Luceafărul Oradea, echipă care a ajuns în portofoliul lui Nicolae Sarcină tocmai datorită implicării fostului președinte de la Pandurii. Nimeni nu știe cu adevărat scopul întâlnirii celor trei, Pârvulescu a știut să lanseze zvonul că se va vedea cu Sarcină pentru a-l convinvinge să mute Luceafărul Oradea la Târgu Jiu, pe noul stadion. Ciudat, totuși, acesta este directorul CSM Mediaș și a declarat că are proiecte importante de îndeplinit la plăpânda entitate sportivă. Iar stadionul din Târgu Jiu nu este o certitudine, în cel mai fericit caz inaugurarea va avea loc undeva la sfârșitul lunii octombrie.

Articolul precedentScandal “de dragul” sportului lăsat să moară. Romanescu: Am demarat achiziţionarea dotărilor pentru Sala Sporturilor
Articolul următorPSD-ul îi suflă în pupă lui Ciurel. Revenirea în CEO, chestiune doar de timp