Se fac angajări! Firma care continuă lucrările la centura Târgu Jiului căută să suplimenteze efectivele de lucru

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, s-a întâlnit, luni, cu directorul tehnic al firmei care va continua lucrările la varianta ocolitoare a municipiului. Compania în cauză a primit ordinul de începere a lucrărilor și caută să-și suplimenteze efectivele de lucru cu aproximativ 50 de salariați, ingineri, șoferi și alt personal necesar.

M-am întâlnit cu domnul Mirko Noli, directorul tehnic al firmei Secol, cea care va executa lucrările la varianta ocolitoare a orașului. Primăria Târgu Jiu este prima instituție vizitata de conducerea societății în vederea stabilirii detaliilor pentru perioada imediat următoare.
Firma SECOL recrutează deja ingineri, șoferi și personal de specialitate pentru aceste lucrări, cei interesați putând să ia legătura cu reprezentanții societății la sediul din Iezureni.
Voi supraveghea îndeaproape modul în care se va lucra, pentru că varianta ocolitoare este un obiectiv prioritar pentru oraș. Termenul de finalizare a investiției este septembrie 2022”, a precizat edilul.

 

Foto: