Sindicaliștii din Poliția Română își prezintă șefii certați cu limba română

Sindicatul Europol critică public metodele de lucru ale unui șef din IPJ Satu Mare, mai mult, într-o captură îl cataloghează drept agramat pe comisarul-șef în cauză.

Atunci când crezi că le-ai văzut pe toate, apare cms. șef Butnaru Claudiu, actualmente împuternicit adjunct al inspectorului șef la nivelul IPJ Satu Mare, în condițiile în care în viața lui nu a ocupat prin concurs o funcție de conducere.
Ofițerul superior a dus digitalizarea instituției pe culmile progresului, inventând metoda controlului prin poze postate pe aplicația de watsapp. Mai nou, el le cere polițiștilor care merg la orele de pregătire fizică poze de la fața locului.
Fără să fim răutăcioși, ne întrebăm dacă este mai interesat de pozele cu colegi sau de pozele cu colege? O vrea poze din vestiar, de dinainte sau de după antrenament? Sau, poate va merge și mai departe și îi va pune pe polițiști să se filmeze în timpul exercițiilor.
Din păcate, toate aceste întrebări rămân retorice, pentru simplul fapt că o asemenea inepție inventată de împuternicitul nostru nu este prevăzută de nicio procedură sau dispoziție și este evident ilegală. Aceasta este consecința împuternicirilor cu conotația politică ce nu au la baza meritocrația, experiența și profesionalismul”, au transmis sindicaliștii. 

IMAGINE EUROPOL: