Home Principale Gorj Spital PNF Runcu: Terapie specială pentru tratarea apneei în somn. Care sunt...

Spital PNF Runcu: Terapie specială pentru tratarea apneei în somn. Care sunt simptomele afecțiunii

 

Specialiștii Spitalului PNF Runcu (fost Sanatoriu Dobrița), medici cu cu experiență și competențe în Somnologie, utilizează Terapia CPAP (standardul de aur) pentru tratarea sindromului de apnee în somn.

 

Consultați medicul pneumolog dacă:
 – dimineața vă treziți obosiți
 – sunteți epuizați în cursul zilei și nu va puteți concentra la ce aveți de făcut
 – anturajul vă semnalează că sforăiți zgomotos în timpul somnului
 – adormiți la volan în timpul condusului
 Este posibil să fiți printre cei 5-10% din populație care suferă de Apnee în somn. Răspunsul îl puteți afla dacă solicitați și vă programați la o consultație de Pneumologie gratuită cu Bilet de trimitere.
În cadrului Spitalului <<Tudor Vladimirescu>> Runcu, medici cu experiență și competență în Somnologie, nivel I și ll vor avea soluția potrivită pentru Dvs.
Terapia CPAP utilizată cu succes la noi în spital în mod frecvent este considerată <<standardul de aur>> în tratamentul Sindromului de apnee în somn de la formele ușoare până la cele severe.
De menționat că printr-o directivă a Uniunii Europene, persoanele cu apnee severă sau moderată nu mai au dreptul de a conduce, iar din 2019 s-a introdus screeningul obligatoriu pentru apneea în somn la șoferii profesioniști”, au transmis reprezentanții unității medicale. 
Relații și Programări:
0786224947