Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu are propriile ambulanțe

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu are, începând de miercuri, 23 septembrie, propriile ambulanțe. Două autospeciale au fost achiziționate de Consiliul Județean, acestea urmând să deservească pacienții care trebuie transportați de la un imobil la altul al unității medicale. Până în prezent, transportul suferinzilor se făcea cu ajutorul Serviciului de Ambulanță Gorj, procedeu ce depindea de echipajele disponibile.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean, a arătat că investițiile din sistemul sanitar vor continua.

 

Investițiile pe care Consiliul Județean Gorj le face în sănătate, eforturile pe care le depunem pentru creșterea calității actului medical și a serviciilor oferite pacienților, continuă.
Astăzi, Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a recepționat două ambulanțe moderne, achiziționate pentru a asigura transportul persoanelor internate, care trebuie să efectueze anumite investigații medicale, între cele trei unități spitalicești (Spitalul din str. Tudor Vladimirescu, din str. A.I.Cuza și cel din str. Progresului), în condiții de deplină siguranță și confort”, a transmis Popescu.

Galerie foto: