Strategie sau teamă de consecințe? Weber întinde nervii la maxim în PSD Gorj

Preşedintele PSD Gorj, Mihai Weber, îi ţine în tensiune pe membrii propriei organizaţii. Deşi multe voci din rândul social-democraţilor susţin că partidul trebuia să-şi desemneze până acum candidaţii la alegerile locale din  Târgu Jiu şi Motru, deputatul are o altă strategie. Weber consideră că “graba strică treaba”, iar PSD îşi va prezenta, la timp, oamenii pe care se va baza. Ultimul termen avansat: sfârşitul lunii ianuarie.

Niciodată nu e prea târziu. Mai avem câteva luni până în iunie, şi avem timp suficient. Nu cred că e o mare problemă să mai ducem nivelul acesta de suspans până la sfârşitul lunii.  Totul ţine de strategia noastră. Ca şi calendar, nu cred că vom depăşi sfârşitul lunii ianuarie în a anunţa toţi candidaţii. Cea mai mare parte dintre primarii în funcţie vor fi şi în continuare candidaţii Partidului Social Democrat. Mai avem de făcut nominalizări în localităţile în care, acum, nu avem primari”, a precizat Weber.

Preşedintele organizaţiei judeţene a confirmat şi că Dumitru Ion Popescu şi Constantin Bobaru, actualii primari din Drăguţeşti, respectiv Bumbeşti Jiu, vor candida în 2020 din partea PSD.

Au demonstrat că s-au implicat în problemele comunităţii, au multe realizări şi ne punem toată încrederea în ei”, a spus Weber.

Articolul precedentProiect de lege: Deținuții vor fi obligați să muncească și să pună mâna pe carte
Articolul următorO atletă a C.S. Pandurii Târgu Jiu a ales să îmbrace haina militară