Home Principale Sport Supărare în Bănie: Echipa lui Rotaru, doar egal cu Poli Iași. Petev:...

Supărare în Bănie: Echipa lui Rotaru, doar egal cu Poli Iași. Petev: Sunt mulțumit de jucători și de caracterul de care au dat dovadă

CSU Craiova a terminat la egalitate întâlnirea cu Politehnica Iaşi, scor 2-2 (2-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a XX-a a Superligii de fotbal.
Alb-albaștrii au înscris de două ori în prima repriză, prin Alexandru Mitriţă (30) şi Ante Roguljic (45).
Gazdele au avut o exprimare diferită după pauză şi au permis oaspeţilor să egaleze. Alin Roman a marcat ambele goluri ale ieşenilor, primul din penalty (54), după un fault comis de Alexandru Creţu asupra lui Andrei Gheorghiţă, iar al doilea din lovitură liberă de la 23 de metri (69).
Oltenii au forțat și au crezut că au marcat golul victoriei în final, prin Jovan Markovic (90+1), dar reușita fost anulată de VAR pentru ofsaid.

 

Ivaylo Petev: Fiecare om are o limită. Până acum nu am comentat arbitrajul

Am pierdut meciul, deși am controlat lucrurile. Din păcate, am făcut greșeli. Am avut situațiile noastre, nu am reușit să marcăm. Eu sunt mulțumit de jucători și de caracterul de care au dat dovadă.

Aș vrea ca la următorul meci, România are arbitri de calitate, și astăzi, și în etapa trecută, dar am pretenții mari, niciodată n-am comentat arbitrajul, dar fiecare om are o limită. 

Au fost mai multe situații și nu cred că a fost ofsaid (golul din prelungiri al Craiovei – n.red). Mai sunt situații, eu pot să presupun, însă acest lucru nu este cel mai important. Am jucat bine, dar din păcate am pierdut două puncte”, a declarat, după meci, antrenorul CSU.