Suporterii au sperat degeaba. Cojocaru chiar continuă la Pandurii și vrea să o facă în Liga 2

Antrenorul Călin Cojocaru va continua la Târgu Jiu. Acesta pare convins că Pandurii va rămâne în urma unei decizii administrative în cel de-al doilea eșalon al fotbalului românesc și declară are o revanșă de luat în următorul sezon competițional.

Am și eu o revanșă de luat, în primul rând față de mine, dar și față de suporteri. Și eu, și băieții care vor rămâne la echipă vrem să demonstrăm că nu aceasta este valoarea noastră. Mulți dintre jucători mai au contract cu noi încă un an și cred că vor continua la Pandurii.

Vom încerca să aducem și întăriri, fiindcă nu mai vrem să fim umiliți pe teren, așa cum s-a întâmplat la unele meciuri. Ne vom pregăti și vom face transferurile pentru Liga 2. Cum am mai zis, am un feeling că vom juca tot în eșalonul secund. Sunt multe echipe cu probleme financiare. Probabil, ne vom reuni la jumătatea lunii viitoare. Așteptăm și decizia FRF în privința componenței noului sezon”, a declarat bănățeanul.

 

De urmărit care va fi reacția suporterilor, după ce, sâmbătă, la finalul meciului cu Farul Constanța, ultimul din acest campionat, au cerut imperios, din nou, un alt antrenor la Pandurii Târgu Jiu, în unele situații fiind mesaje dure la adresa lui Cojocaru,