Surse: Măcel intern în PSD Târgu Jiu! Pasti și-a anunțat demisia, acuzându-l pe Aurel Popescu că își urmărește interesele

Tensiuni fantastice în PSD Târgu Jiu, după cum arată unele discuții din interiorul partidului scăpate în exterior. În urmă cu câteva ore, în diferite medii, pe surse, a ajuns o reacție a lui Cristian Toder Pasti, unul dintre liderii social-democraților locali, om care nu s-a mai regăsit pe listele de la municipiu, actualmente sub tratament în urma infectării cu noul coronavirus. Acesta, potrivit unor mesaje de pe un grup de socializare al PSD, îi reproșează lui Aurel Popescu că își urmărește interesele, atenționându-l că lista de consilieri de la Târgu Jiu este cea mai slabă de după revoluție.

Totodată, Pasti anunță că după alegerile locale se va retrage din politică și va renunța la toate funcțiile din partid.

 

 

Cristian Toader Pasti: Bună ziua, dragi colegi! Pentru că am avut timp destul să cumpănesc, am luat câteva decizii pe care vreau să le știți. Vreau să fiu pe lista vieții, și nu este ușor, virusul este imprevizibil și periculos. Am hotărât să mă retrag din politică, după alegerile locale. PSD Târgu Jiu, dintr-o organizație etalon, a ajuns o rușine. Să o întărești cu oameni de la partide muribunde și să-ți alungi membri tăi, doar pentru interese personale, este trist. Dacă nu veți câștiga alegerile, mulți dintre voi veți ajunge la groapa de gunoi a istoriei. PSD va intra într-o lungă opoziție. Vă mulțumesc pentru 17 ani de colaborare.

 Mihai Gherghe: Scoate-l din grup!

Pasti: Pentru că sunt un om credincios, vreau să am conștiința curată. Am atras atenția în interior. Vă rog să mă scoateți din toate grupurile, nu vreau să vă divulg secretele. Apropos, Aurel, eu nu împroșc partidul, nu sunt mulțumit de ce faci tu. După alegeri, te-am susținut, mare greșeală. Ai îndepărtat oameni care te-au susținut, Adi, Alin Poenaru, Alin Rădulescu, eu, Mihai, etc, doar ca să-ți satisfaci tu interesele. Te-am sunat pe tine, pe Ciprian, pe Weber. Lista vieții și a morții o face Dumnezeu, lista politică, tu. După alegeri plec din PSD și funcțiile deținute. Ieri am fost ofertat să candidez ca primar, iar două partide mi-au propus locul doi. I-am refuzat. Lista făcută de tine este cea mai proastă după revoluție, ai scos 5 oameni, probabil pentru că nu am votat cum ai vrut tu, și ai adus numai valori. Când va apare lista, va fi desființată. Tu mi-ai zis că Weber a dat ordin, Ciprian a zis că el a avut 3 locuri, Weber că nu se bagă la municipiu, toată răspunderea o aveți voi.”

Reamintim, în ultima perioadă, din PSD Târgu Jiu au plecat mai mulți membri cu notorietate, mare parte dintre ei cu funcții de conducere.

 

Articolul precedentCîrciumaru nu se alătură lui Florescu și Aurel Popescu. Viceprimarul vrea să conducă Târgu Jiul din poziția de city manager
Articolul următorSevilla FC, în finala Europa League