Cîrciumaru nu se alătură lui Florescu și Aurel Popescu. Viceprimarul vrea să conducă Târgu Jiul din poziția de city manager

Florin Cîrciumaru nu va fi pe lista de consilieri locali a lui Ciprian Florescu, așa cum s-a vehiculat. Preşedintele social-democraţilor de la municipiu, Aurel Popescu, a declarat că fostul primar îşi doreşte un nou mandat de parlamentar. Liderul PSD Târgu Jiu a spus că s-au purtat mai multe discuţii cu Cîrciumaru, dar acestea s-au concretizat mai târziu deoarece senatorul a fost plecat din localitate.

S-au purtat discuţii cu domnul Florin Cîrciumaru. A declarat că îşi doreşte să fie pe lista de parlamentari, deci iese din acea variantă a primilor patru consilieri. În această perioadă, a fost plecat din localitate. Nu am putut concluziona dacă îşi doreşte să fie pe lista de Consiliul Local”, a declarat, la Radio Ionfinit, Aurel Popescu.

Cel din urmă a confirmat că îşi doreşte funcţia de city-manager a municipiului Târgu Jiu.

Indiferent că voi fi pe poziţie de viceprimar sau city-manager îi voi fi alături lui Ciprian Florescu, pentru că avem nevoie unul de celălalt, avem nevoie de o echipă de consilieri foarte puternică, foarte dăruită pentru a face lucruri deosebit de bune pentru municipiu şi cetăţeni”, a precizat Aurel Popescu.

Interesant este că, în 2017, consilierii PSD au respins proiectul actualului primar pentru un city-manager la Târgu Jiu. Acum, Popescu are o “viziune” diferită.