Tânără din Gorj, tâlhărită pe o stradă din Craiova

 

O tânără de 25 de ani, din județul Gorj, cu domiciliul în Craiova, a fost tâlhărită, în noaptea de 4/5 iunie, în timp ce se afla pe o stradă din Bănie, de fostul concubin, individul deposedând-o prin acte de violență de telefonul mobil.
Câteva ore mai târziu, respectivul a încălcat ordinul de protecție emis de polițiști și s-a deplasat la locuința fostei partenere.

 

În cursul zilei de 08 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 31 de ani, din comuna Bucovăț, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie.
În fapt, bărbatul este bănuit că în noaptea de 04/05 iunie a.c., în timp ce se afla pe strada Emil Gârleanu, din municipiul Craiova, ar fi agresat-o fizic pe fosta sa concubină, o tânără de 25 de ani, din judeţul Gorj, căreia i-ar fi sustras telefonul mobil.
Totodată, în aceeaşi noapte, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu, pe numele bărbatului, acesta având interdicţia de a se apropia de femeie.
În seara zilei de 05 iunie a.c., bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa şi s-ar fi deplasat la locuinţa tinerei, din municipul Craiova”, a transmis IPJ 
Dolj.
În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj