Târgu Jiu: A ajuns ultimul troleibuz nou din cele 35 achiziționate de municipalitate. Continuă investițiile în transportul în comun

Sâmbătă, 10 iunie, la Târgu Jiu, în curtea Transloc, a ajuns ultimul troleibuz nou din lotul de 35, proiect cu finanțare europeană obținut de Primăria Târgu Jiu. În viitorul apropiat, municipalitatea va derula și alte investiții ce vizează modernizarea transportului în comun.

 

Avem 35 de mijloace de transport în comun noi, dintre care 15 cu autonomie extinsă! Sunt ale municipiului Târgu Jiu, astăzi a ajuns și ultimul troleibuz aici și continuă procesul de modernizare a transportului în comun la nivelul orașului.
Totul este posibil datorită unor proiecte cu finanțare europeană a căror valoare depășește 35 de milioane de euro. Este rezultatul muncii echipei din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, căreia îi mulțumesc pentru operativitate și seriozitate. Îi mulțumesc și domnului Marius Ionescu, directorul Direcției Programe, Politici Comunitare și Managementul Calității.
Nu în ultimul rând, trebuie amintită contribuția Societății SOLARIS, firma care ne-a furnizat mijloacele de transport în comun.
Continuăm să lucrăm pentru a reabilita rețeaua de contact pe o distanță de 13,6 km, montarea de stații noi, va fi amenajat și modernizat depoul Transloc și, de asemenea, va fi instalat sistemul <<e-ticketing>> care va permite achiziționarea biletelor prin metode moderne de plată.
Cei care se îndoiau la începutul acestor proiecte că vor deveni realitate, astăzi pot circula cu noile troleibuze. În curând, întregul sistem de transport în comun de la Târgu Jiu va fi printre cele mai moderne din zona Olteniei”, a precizat primarul Marcel Romanescu.