Târgu Jiu: 1 Decembrie – programul activităților. Va fi pornit iluminatul festiv. Ce artiști vor urca pe scenă

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat, miercuri, programul zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, și manifestările pregătite de autoritatea locală.
1 Decembrie, Ziua Națională a României, este marcată la Târgu Jiu printr-o serie de evenimente speciale pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră. De la ora 10:00 așteptăm, în centrul municipiului, copiii care doresc să pună în bradul de Crăciun al orașului un globuleț care să-i reprezinte. De la ora 12:00, începe parada militară ce conține, la rândul ei, o serie de surprize pentru spectatori.
La ora 14:00, așa cum am anunțat deja, inaugurăm parcul de lângă Coloana Infinitului, amenajat pe terenul primit de municipiul Târgu Jiu de la doamna Maria Banu Ertegun prin intermediul Fundației Infinitul. Din partea acestei fundații, care a făcut posibilă donația, va fi prezentă la eveniment familia Irinel și Valeriu Stoica, oameni pasionați de Brâncuși, cărora le mulțumim pentru implicare.
La ora 18:00, iluminatul festiv de sărbători va fi pornit de Mihai Alexandru Bratu, cel mai bun participant din toate timpurile al României la Olimpiada Internațională de Lingvistică, seara urmând să se încheie cu un concert de muzică populară susținut de soliștii Ileana Lăceanu, Roberta Crintea, Georgiana Bîrsac, Alexandra Bleaje, Delia Barbu, Claudia Torop, Robert Târnăveanu și Laura Olteanu, alături de Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”.
Vă așteptăm cu drag!’‘, a transmis edilul-șef.

FOTO: