Târgu Jiu: Amenzi aplicate constructorilor și ApaRegio pentru străzi lăsate nereparate

Poliția Locală a revenit cu verificările pe mai multe străzi din municipiu, acolo unde ApaRegio, prin firmele contractate, are un proiect de investiție, și a constatat mai multe abateri, printre care nerepararea carosabilului, situație în care a aplicat amenzi constructorului, cât și beneficiarului.

 

În luna noiembrie 2023, Poliția Locală Târgu Jiu a continuat verificările privind lucrările de construcții realizate pe străzile Costache Negruzzi, Cezar Petrescu, Marin Sorescu și Aleea Gării, lucrări ce se execută în baza autorizației de construire cu prevedere <<rețele de apă și canalizare, inclusiv stații de pompare și conducte de refulare în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Gorj>>, al cărei beneficiar este S.C. APAREGIO Gorj.
În urma abaterilor constatate au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.000 lei, atât executantului cât și beneficiarului lucrărilor de construcții, pentru nerealizarea lucrărilor de curățare, amenajare ori degajare a amplasamentului și a terenurilor adiacente ocupate temporar pe durata execuției, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 Republicată privind autorizarea executării lucrărilor de construcții”, a transmis entitatea municipalității. 
Articolul precedentO jurnalistă din Târgu Jiu a fost premiată de Casa Regală a României
Articolul următorMinistrul Mediului: Relocarea urșilor este un instrument care nu funcționează