O jurnalistă din Târgu Jiu a fost premiată de Casa Regală a României

 

 

Jurnalista Carla Tănasie (Digi 24), din Târgu Jiu, a fost premiată de Casa Regală a României, în cadrul evenimentului dedicat Curajului civic, pentru Campania Națională “Avem același sânge”, la secțiunea “Salvatori de Vieți”.
A fost ce-a de-a doua ediție a ”Serii Regale” dedicată Curajului civic, eveniment desfășurat în prezența Majestății Sale Margareta – Custodele Coroanei, Alteței Sale Regale Principele Radu și Alteței Sale Regale Principesa Sofia.
Recunoașterea onorifică este in primul rând pentru cei peste 4 mii de donatori care ni s-au alăturat și care au salvat prin gestul lor peste 13.300 de pacienți.
Le mulțumesc colegilor mei pe care nu ii vedeți la televizor, colegilor care au ajutat la transmisiunile live, personalului medical din centrele de transfuzie și autorităților locale. Însă nimic nu ar fi fost posibil fără sprijinul conducerii DIGI24. Dumitru Rahău, care a crezut in acest demers, Marius Tian care a venit cu numele campaniei, Ramona Popa editorul campaniei”, a transmis jurnalista. 

IMAGINI:

Articolul precedentConsiliul Județean, noi achiziții pentru polițiștii și jandarmii gorjeni
Articolul următorTârgu Jiu: Amenzi aplicate constructorilor și ApaRegio pentru străzi lăsate nereparate