Târgu Jiu: Atenție, șoferi! Se lucrează în mai multe zone ale orașului

Societatea Edilitara are în desfășurare, sâmbătă, mai multe lucrări pe raza municipiului Târgu Jiu, intervenții ce se vor încheiate cât mai rapid pentru a a reduce cât mai mult posibil disconfortul generat de asemenea acțiuni.
Se lucrează și în weekend la Târgu Jiu, iar intervențiile se fac și în timpul nopții, în așa fel încât să finalizăm cât mai rapid aceste lucrări. Nu ne dorim să prelungim disconfortul cetățenilor, mai ales că vorbim de zone aglomerate, precum intersecția din fața Colegiului Național <<Tudor Vladimirescu>>
Aici se decopertează întreaga intersecție și se toarnă un nou covor asfaltic. Este o acțiune a Societății Edilitara și asigurăm cetățenii că se va finaliza în câteva zile.
Intervenim și pe strada Prieteniei, acolo unde se toarnă primul covor de asfalt.
Totodată, continuăm și activitățile de primăvară, cu accent pe toaletarea copacilor și spațiilor verzi, dar Edilitara intensifică și acțiunile de curățenie în cartierele din municipiu.
Avem un weekend plin, așa că rămânem la datorie. Dumneavoastră vă dorim un sfârșit de săptămână liniștit”, a transmis primarul Marcel Romanescu.
IMAGINI:
Articolul precedentANM: Vreme caldă săptămâna viitoare, după care vin ploile. Prognoza pentru patru săptămâni
Articolul următorMai este puțin: România trece la ora de vară