Târgu Jiu, ca în junglă! O tânără şi iubitul, bătuţi după ce patru indivizi au intrat peste ei în casă

Fapte de o gravitate extremă petrecute în noaptea de vineri/sâmbătă la Târgu Jiu. Patru tineri au pătruns în casă peste o fata de 17 ani, doi dintre cei ce au violat domiciliul acesteia recurgând şi la agresarea fizică a tinerei şi a prietenului ei, aflat şi el în locuinţă.

La data de 9 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi tineri, de 18 şi 19 ani, din comuna Negomir, rescpectiv comuna Licurici, bănuiţi se săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe  şi violare de domiciliu, iar alţi doi tineri, de 22 şi 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, respectiv comuna Crasna, au fost reţinuţi de poliţişti, fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că în noaptea de 8/9 noiembrie a.c., tinerii au pătruns fără drept în locuinţa închiriată în Târgu Jiu de o tânără de 17 ani, din comuna Crasna, executând acte de violenţă asupra sa şi a prietenului ei, în vârstă de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu”, a informat IPJ Gorj.