Târgu Jiu: Cablurile rețelei de troleibuz, agățate de o mașină. Romanescu a mobilizat echipele de intervenție din cadrul Primăriei

Un autovehicul de mari dimensiuni a rupt, vineri seara, firele din rețeaua de troleibuz și cele ale iluminatului festiv din apropierea sensului giratoriu de la Piața Centrală din Târgu Jiu.

Au fost agățate de o mașină de mare tonaj. La fața locului se deplasează si o autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu pentru a asigura măsuri de protecție specifice”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Și echipe de lucrători din cadrul entităților Primăriei Târgu Jiu au intervenit imediat, însuși primarul Marcel Romanescu deplasându-se la fața locului.
Am fost alături de echipele noastre care au intervenit rapid, imediat după incidentul de la Piața Centrală, acolo unde un utilaj de mari dimensiuni a rupt cablurile de alimentare pentru troleibuze.
În primul rând, anunț cetățenii că transportul în comun nu va fi afectat de incident.
În al doilea rând, trebuie să felicit echipele care au intervenit și mai ales pe cei de la EDILITARA care s-au mobilizat exemplar!
Chiar dacă pentru moment s-a circulat mai greu, echipajele de la Poliția Locală și Poliția Municipală au fost la datorie și au acționat în așa fel încât participanții la trafic să circule în siguranță”, a transmis edilul-șef.

IMAGINI: