Târgu Jiu: Când finalizează Distrigaz Sud lucrările pe strada Victoriei. Edilitara este pregătită să reabiliteze carosabilul

Edilitara Public Târgu Jiu, prin directorul Adrian Dăianu, a făcut precizări publice ce țin de lucrările de pe strada Victoriei din municipiu.

Dăianu arată că Distrigaz Sud, compania care a demarat o investiție majoră în zona respectivă, mai are de executat șase branșamente și un cămin, termenul de finalizare fiind 15 martie.

Dăianu dă asigurări că imediat ce cei de la gaze își vor termina treaba, Edilitara va trece la reabilitarea carosabilului.

 

Venim în întâmpinarea mesajelor primite de la cetățenii municipiului Târgu Jiu cu următoarea clarificare:
Lucrările de spargeri ale carosabilului din Bulevardul Victoriei nu sunt realizate de către Edilitara Public, ci sunt executate de societăți comerciale specializate în execuția de branșamente de gaze naturale. Aceste lucrări nu sunt încă finalizate, fiind în curs de execuție încă 6 branșamente și un cămin, urmând apoi proba de presiune – fază determinantă a lucrării.
Menționăm că în urma discuțiilor cu Distrigaz Sud Rețele – Târgu Jiu, a reieșit că termenul pentru finalizarea acestor lucrări este data de 15 martie 2024.
Pentru crearea unor condiții de trafic adecvat, începând cu data finalizării lucrărilor de mai sus, Edilitara Public este pregătită și va începe reabilitarea Bulevardului Victoriei. Strada va fi frezată și pregătită pentru așternerea unui nou strat de asfalt, capacele căminelor vor fi înlocuite și ridicate la cotă.
Vă asigurăm și pe această cale că Societatea Edilitara Public va interveni eficient și va depune toate eforturile în așa fel încât disconfortul participanților la trafic să fie cât mai redus.
Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții societății. 
Articolul precedentPrimar liberal, atac la prefectul Iulian Popescu: Noi nu știm decât cu toporul la brâu. Să rămână decidenții, să facă așa cum îi taie capul
Articolul următorCostantino, OUT de la FCU Craiova. Napoli așteaptă un telefon, dar nu crede că va suna. Mititelu: Nu retrogradăm!