Târgu Jiu: Comercianții de pe Aleea Digului, luați la întrebări

Polițiștii locali din Târgu Jiu au luat la pas, marți, Aleea Digului din municipiu, în imediata apropiere a Pieței Centrale, acolo unde au solicitat comercianților eliberarea părții carosabile ocupate cu diverse mărfuri. S-au aplicat sancțiuni, așa cum s-a întâmplat în cazul autoturismelor staționate neregulamentare.

Echipe mixte formate din polițiști locali din cadrul Biroului Control Comercial și ai Serviciului Rutier au acționat astăzi, 27 iulie 2021, pe Aleea Digului din municipiul Târgu Jiu, în scopul eliberării părții carosabile ocupate cu mărfuri și autovehicule staționate neregulamentar, astfel încât să fie asigurat climatul de ordine și siguranță rutieră, dar și pentru desfășurarea unui comerț civilizat, în acord cu normele legale în vigoare.
Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5500 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 522/2018.
Menționăm că polițiștii locali au desfășurat, periodic, activități de prevenire și informare a agenților economici cu privire la interdicția amplasării produselor în zona drumului public”, au transmis reprezentanții structurii municipalității.

Foto: