Târgu Jiu: Eveniment! ”Duelul viorilor – Stradivarius vs Guarneri” și mega spectacol cu drone

Eveniment de zile mari organizat de Primăria Târgu Jiu. Marți, 28 septembrie, de la ora 19:00, târgujienii sunt invitați în Parcul Coloanei Infinitului, acolo unde vor putea asista la <<Dulelul viorilor – Stradivarius versus Guarneri>>, după care va urma un spectacol cu drone.

Pentru că primul spectacol de lumini a fost foarte bine primit, așa cum am anunțat, organizăm și al doilea eveniment, marți, 28 septembrie.
La ora 19:00, în Parcul Coloanei Infinitului va începe unul dintre cele mai frumoase spectacole organizate în acest an: concertul <<Duelul Viorilor – Stradivarius versus Guarneri>>, din cadrul seriei Turnee de Poveste la Târgu Jiu.
Pe scenă vor urca Liviu Prunaru – concertmaestrul orchestrei Concertgebouw Amsterdam, care cântă pe vioara Stradivarius Pachoud și Gabriel Croitoru – solist concertist al Orchestrelor și Corurilor Radio, Filarmonicilor din Cluj-Napoca și Ploiești, care cântă pe vioara Guarneri del Gesu Catedrala (pusă la dispoziție de Muzeul Național <<George Enescu>>, în al cărui patrimoniu se află), acompaniați de pianistul Horia Mihail.
Imediat după concert, începe spectacolul de lumini, de această dată cu mai multe drone și pentru un timp mai îndelungat”, a transmis primarul Marcel Romanescu.
Afiș: