Târgu Jiu: Femeie tâlhărită de doi tineri, în plină zi

Polițiștii locali au reușit să identifice și să imobilizeze doi indivizi care au tâlhărit, în plină zi și în plină stradă, o femeie, pe raza municipiului Târgu Jiu.

Două persoane, cercetate acum pentru infracțiunea de tâlhărie, au fost prinse în flagrant de polițiștii locali, duminică, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00.
Este vorba despre doi tineri, în vârstă de 18 și respectiv 16 ani, acuzați de tâlhărie de o femeie în vârstă de 66 de ani.
Femeia ne-a relatat că în ziua respectivă a mers la un bancomat pentru a retrage o sumă importantă de bani, iar în timp ce se afla pe strada Comuna din Paris, deplasându-se către domiciliu, suspecții i-ar fi sustras, prin violență, portofelul în care avea suma de 7.400 lei.
Aflați pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, polițiștii locali au fost sesizați de către un bărbat cu privire la cele întâmplate, iar la scurt timp cei doi tineri au fost prinși. Asupra acestora a fost găsit portofelul ce conținea suma de 7.400 lei, acesta fiind restituit persoanei păgubite.
Cei doi au fost imobilizați și predați organelor de cercetare penală pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Foto: