Târgu Jiu: Tineri puși pe furat, identificați de polițiștii locali

Doi tineri, din Bălești, respectiv Licurici, sunt cercetați penal după ce, în noaptea de duminică spre luni, au furat două biciclete de pe casa scării a unui bloc de locuințe din Târgu Jiu.

Ghinionul puștilor puși pe rele a fost un echipaj al Poliției Locale care i-a luat la întrebări, având în vedere ora târzie.

În data de 15 noiembrie 2021, în jurul orei 03:00, un echipaj de ordine publică din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe str. Calea Severinului din municipiu, a identificat două persoane care aveau asupra lor două biciclete de talie medie. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că numiții D.C.I. în vârstă de 17 ani, cu domiciliul în comuna Bălești, jud. Gorj și C.L.A în vârstă de 18 ani cu domiciliul în comuna Licurici, ar fi sustras cele două biciclete dintr-o scară de bloc de pe str. Plopilor, în scopul valorificării acestora.
Asupra lor au fost găsite două lacăte de bicicletă și cabluri tăiate, foarfecă și clește pentru buloane.
Ulterior, polițiștii locali au identificat și persoana păgubită.
Suspecții și-au recunoscut fapta, fiind predați organelor de cercetare penală pentru continuarea verificărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu. 

FOTO: