Târgu Jiu: Fum să-l tai cu cuțitul, amendați pentru ardere de deșeuri. ”Un nervos”, sancționat cu 3.000 de lei

Polițiștii locali din Târgu Jiu au amendat proprietarul unui imobil din municipiu în curtea căruia se ardeau deșeuri. Totodată, un cetățean care a încercat să îi împiedice să aplice normele legale a fost sancționat contravențional cu 3.000 de lei.

Polițiștii locali au identificat proprietarul unui imobil de pe Aleea Merilor, care a procedat la distrugerea prin ardere a deșeurilor din gospodărie.
Fumul negru, ce provenea de la acest incendiu, i-a ghidat pe colegii noștri, aflați în patrulare pe strada Barajelor, până la imobilul respectiv.
Persoana care a incendiat deșeurile a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 250 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 19 din 2002.
De asemenea, o altă persoană a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 3000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991, pentru împiedicarea organelor însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu.
Bărbatul devenise recalcitrant și a încercat să se opună luării măsurilor legale față de persoana care a incendiat deșeurile”, a transmis entitatea municipalității.
IMAGINI: