Târgu Jiu: Identificat și încătușat după ce a incendiat o mașină

Un tânăr din Gorj a fost reținut de polițiști după ce, în seara de 6 iunie, ar fi incendiat un autoturism aflat în curtea unui imobil de pe strada Siretului din municipiul Târgu Jiu.

 

Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 25 de ani, din comuna Godinești, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere. În seara zilei de 6 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în curtea unui imobil situat pe strada Siretului, din localitate, a izbucnit un incendiu, la un autoturism. În urma sesizării, polițiștii, împreună cu pompierii s-au deplasat la fața locului, cei din urmă procedând la lichidarea incendiului. Din cercetările efectuate de polițiști a mai reieșit faptul că tânărul de 25 de ani s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice în seara de 6 iunie a.c., și ar fi incendiat autoturismul folosindu-se de combustibil și de o brichetă. La data de 10 iunie a.c., tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere corespunzătoare”, a transmis IPJ Gorj. 

Articolul precedentDoliu la Spitalul de la Dobrița! A murit un mare om și un profesionist extraordinar
Articolul următorTârgu Jiu: Gara va fi reabilitată. Vor exista grupuri sanitare pentru călători, iar la etaj spații comerciale