Târgu Jiu: Încep lucrările la baza sportivă modernă, cu nocturnă, din cartierul Debarcader

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat, luni, că, în mod oficial, Compania Națională de Investiții a emis ordinul de începere a lucrărilor la baza sportivă modernă, cu nocturnă, în perimetrul deținut de Universitatea Constantin Brâncuși în zona Debarcader.
Tocmai am fost anunțat oficial de Compania Națională de Investiții că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor cu data de 13 octombrie.
Licitația a fost câștigată de o firmă din Giurgiu – Pol Orient – care urmează să amenajeze aici un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF: 105m x 68m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori, un teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20m x 40m, o clădire cu vestiare și administrativă și o parcare pentru autovehicule și autocar.
Este o lucrare destinată în primul rând studenților, dar și celorlalți iubitori de sport. Consider că o instituție de învățământ superior, așa cum este Universitatea <<Constantin Brâncuși>>, trebuie să dețină toate dotările necesare, inclusiv o bază sportivă modernă. Noi facem eforturi pentru dezvoltarea și modernizarea bazei materiale din domeniul sportiv la Târgu Jiu și încurajăm tinerii să se îndrepte către sport.
Ne dorim o universitate puternică, ne dorim să avem un adevărat centru universitar la Târgu Jiu”, a transmis primarul edilul.
Documente