Târgu Jiu: Invitație la Ziua Copilului. Evenimente dedicate celor mici

Primăria Târgu Jiu organizează miercuri, 31 mai, o suită de evenimente dedicate celor mici, cu prilejul Zilei Copilului, 1 Iunie.
Invităm copiii din municipiul Târgu Jiu în centrul pietonal miercuri, 31 mai, începând cu ora 10:00, la o suită de evenimente pe care le-am pregătit special pentru ei. Timp de 8 ore, mascotele Wednesday, Sonic, Mickey, Minnie, Strumf, Cocomelon, Cocomelonita, Peppa, Minion, Olaf, Pikachu, Zigaloo, dar și două prințese vor fi la dispoziția celor mici.
Primăria Municipiului Târgu Jiu a pregătit un program special pentru copii cu activități de divertisment, mascote, mimi, pictură pe față, dar și spectacole oferite de Palatul Copiilor, Teatrul Dramatic <<Elvira Godeanu>>, Școala Populară de Arte <<Constantin Brâncuși>> și o serie de instituții de învățământ care vor evolua pe scena amfiteatrului din centrul pietonal.
Poliția Locală Târgu Jiu și Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Gorj vor fi de asemenea prezente la fața locului cu surprize pentru cei mici‘, a precizat primarul Marcel Romanescu. 
Articolul precedentMinistrul Educației: Dacă greva se prelungeşte, vom prelungi anul şcolar
Articolul următorWeber, mesaj pentru Iordache: Ce-ai făcut, Bobiță? Urcă-te pe șa, viteazule!