Weber, mesaj pentru Iordache: Ce-ai făcut, Bobiță? Urcă-te pe șa, viteazule!

Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, nu-și respectă colegii de alianță. Asta transmite Mihai Weber, liderul PSD Gorj, cel care spune că Iordache face afirmații iresponsabile, se dă viteaz și are mușchii umflați, când declară că PNL poate guverna și fără social-democrați.

Senatorul Iordache, care a schimbat frecvent formațiunile politice, a spus că reprezentanții PSD au dat bir cu fugiții când au apărut tensiunile din învățământ, iar rocada de premieri nu a mai avut loc.

Declarația vine în contextul în care prim-ministrul liberal Nicolae Ciucă a anunțat că nu își va depune mandatul până când nu vor fi soluționate revendicările profesorilor, aflați în grevă generală.

Cred că românii s-au săturat de demagogia asta ieftină, cred că nu își mai are rostul o asemenea abordare. În loc să-ți respecți partenerii, vii și spui că acest partid este iresponsabil, că dă bir cu fugiții. M-au șocat declarațiile făcute, cred că uită cât rău a făcut acea guvernare toxică de dreapta PNL- USR. Vrei să ne respectăm, dar nu trec două săptămâni de zile și te apucă iarăși ieșitul și bătutul cu pumnul în piept ca voinicul acela. Ce-am făcut, Bobiță? Ni s-au umflat mușchii și nu știm de unde? Fără PSD, PNL-ul se dezintegra, avea sub 10% . Să spui că ai acum capacitatea sa conduci singur…Hai urcă-te pe șa, viteazule!”, a spus Weber la Radio Infinit.