Târgu Jiu: Ordin de ministru pentru primul bloc de locuințe sociale, cu 8 etaje, în zona Narcise

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat, luni, că un alt proiect al său începe să se concretizeze. Astfel, se semnează ordinul de ministru ce vizează primul bloc de locuințe sociale, cu opt etaje, din zona Narcise.

Reamintim, Romanescu a făcut demersuri la Ministerul Dezvoltării pentru construcția a cinci astfel de imobile.

Se semnează ordinul de ministru pentru primul bloc de locuințe sociale din zona Narcise.
Este vorba de un imobil cu 8 etaje, 85 de unități locative cu destinația de locuințe sociale (în general apartamente cu două camere). Este primul din cele 5 blocuri ce urmează a fi construite aici și pentru care avem depusă documentația la Ministerul Dezvoltării.
Întreaga zonă se va dezvolta simțitor în următorii ani, aici demarând deja lucrările la cel mai mare parc al orașului, pe o suprafață de 12 hectare, dar și o creșă cu 11 grupe. Mai mult, tot aici am stabilit construirea mai multor blocuri, urmând a acoperi cererea foarte mare de locuințe la nivelul orașului.
Investiția este posibilă și datorită secretarului general adjunct de la Ministerul Dezvoltării, Victor Banța, căruia îi mulțumesc pentru implicare. De asemenea, nu pot să nu menționez colaborarea foarte bună pe care o avem cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila. Proiectele noastre se materializează și le mulțumesc tuturor celor ce au pus umărul la implementarea lor”, a transmis edilul.

IMAGINE: