Târgu Jiu: Edilitara ridică, la lopată, deșeuri aruncate pe spațiul public

Edilitara, firmă a municipalității târgujiene, face apel la populație, solicitând implicare în păstrarea unui climat civic decent la nivelul orașului. Periodic, din anumite zone ale orașului se ridică munți de deșeuri, situație care se repetă de mai mulți ani.

Astăzi intervenim pentru defrișarea vegetației spontane și ridicarea depozitelor de gunoaie apărute în cartier Panduraș, str. Salcâmului, str. Petrești și în spatele Casei de Cultură, în zona verde din proximitatea blocurilor.
Apelăm la spiritul civic al cetățenilor în vederea menținerii curățeniei în zonele unde se intervine. Cunoaștem care ne este rolul în acest oraș și nu vom da înapoi de la a ne face treaba, dar credem cu tărie și în valorile morale ale majorității târgujienilor.
Despre cei care aruncă nisipul din litiera pisicii în spațiul verde din spatele blocului, despre cei care aruncă munți de gunoaie în zone nepermise, acestea devenind predispuse la a fi focare de infecție, despre cei ce abandonează saci de gunoaie la marginea carosabilului, despre aceștia nu ne dorim să discutăm.
Discutăm doar cu și despre OAMENI!
Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții firmei. 

IMAGINI: