Târgu Jiu: Pericol public, arestat! A înjunghiat un bătrân, a bătut un tânăr și a furat din magazine

 

Un bărbat de 54 de ani, din Târgu Jiu, a fost arestat după ce a comis acte cu violență. Totodată, potrivit polițiștilor, respectivul a comis și mai multe furturi din magazine.

La data de 1 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, lovire sau alte violențe și amenințare.

În fapt, la data de 25 ianuarie a.c., bărbatul,  în timp ce se afla pe strada Unirii, din municipiul Târgu-Jiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic și amenințat cu moartea un bărbat de 29 de ani.

De asemenea, la data de 27 ianuarie a.c., în timp ce se afla în incinta unei clădiri dezafectate, care aparține unei instituții publice din municipiul Târgu-Jiu, ar fi lovit cu un cuțit un bărbat de 72 de ani, din aceeași localitate.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 12-27 ianuarie a.c., bărbatul ar fi sustras mai multe bunuri din societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Jiu.

Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Gorj.