Târgu Jiu: Polițiști amenințați cu moartea în timpul serviciului

 

Polițiști din cadrul IPJ Gorj au fost amenințați cu moartea, în noaptea de duminică spre luni, în timpul intervenției la o sesizare de pe raza municipiului Târgu Jiu. În urma acțiunii lucrătorilor MAI, trei persoane au depus împotriva acestora plângeri penale pentru purtare abuzivă și violare de domiciliu.

În noaptea de 16/17 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui apartament de pe raza municipiului Târgu-Jiu, mai multe persoane tulbură ordinea și liniștea publică.

Cu ocazia intervenției, doi bărbați de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, s-au manifestat agresiv față de forțele de ordine și le-ar fi adresat totodată și amenințări cu moartea, împreună cu alți doi bărbați, de 36 și 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Ulterior, agresorii au fost imobilizați și conduși la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind dispusă efectuarea de cercetări de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în vederea stabilirii situației de fapt.

Doi dintre bărbați, precum și o femeie, care se aflau în apartament, au formulat plângeri penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă și violare de domiciliu. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar plângerile cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ultraj, purtare abuzivă și violare de domiciliu, au fost înaintate către unitatea de parchet competentă” a transmis IPJ Gorj.