Târgu Jiu: ”Praștie” de beți, la volan pe străzile orașului. Unul dintre ei nu avea nici permis de conducere

Doi într-o singură zi. Doi conducători auto au fost depistați băuți la volan miercuri, 10 august, pe raza municipiului Târgu Jiu. Și mai și, unul dintre acesta nu deținea permis de conducere.

IPJ GORJ:

 La data de 10 august a.c., polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică au depistat, în trafic, un bărbat de 30 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din aceeași localitate, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificările efectuate de polițiști în bazele de date, s-a stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.

 

– La data de 10 august a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 45 ani, din comuna Stănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Polata din municipiul Târgu-Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.