Târgu Jiu: Primarul se întâlnește cu directorii de școli, se pune la punct revenirea copiilor în bănci

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că va invita la discuții directorii unităților de învățământ din oraș pentru a fi puse la punct ultimele detalii ce țin de reluarea cursurilor.

În perioada următoare voi purta discuții cu toți directorii unităților de învățământ din municipiul Târgu Jiu pentru a mă asigura că pe 8 februarie cursurile vor începe fără probleme. Am făcut investiții majore în învățământ în ultimii ani, am asigurat fondurile necesare pentru a se lua toate măsurile de siguranță atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice, iar părinții pot sta liniștiți: copiii nu vor duce lipsă de nimic la școală.
Mă bucur că, în cele din urmă, s-a hotărât ceea ce am cerut de mult timp: revenirea la un sistem descentralizat prin care măsurile se iau în funcție de situația de la fața locului. Mizez în continuare pe seriozitatea și responsabilitatea târgujienilor. Noi suntem pregătiți cu măsuri prin care sa asigurăm un climat de siguranță în unitățile de învățământ”, a transmis edilul.