Târgu Jiu: Rezultatul oficial al alegerilor pentru Primăria Municipiului. Romanescu: Vă mulțumim!

Biroul Electoral de Circumscripție Municipală Nr.1 Tg-Jiu a oficializat, prin semnarea proceselor verbale, rezultatul alegerilor pentru funcția de primar în municipiul Târgu Jiu. Astfel, Marcel Romanescu a câștigat scrutinul, cu 11.777 de voturi, fiind urmat de liberalul Iulian Vasile Popescu, care a obținut 10.771 de voturi.

Oficial, am câștigat alegerile la Târgu Jiu, în seara trecută fiind validate rezultatele. Avem 9 mandate de consilier local și, pentru următorii 4 ani, continuăm proiectele pe care le-am conceput pentru dezvoltarea municipiului.
Vă mulțumim, încă o dată, pentru încrederea acordată!
Mulțumesc echipei de la PSD pentru eforturile depuse pe tot parcursul unei campanii extrem de dure!
Avem un rezultat foarte bun, în ciuda tuturor piedicilor puse de oameni care nu știu să piardă și care continuă să se opună voinței majorității alegătorilor.
Noi am revenit în activitate de luni și ne regăsiți la datorie, în teren, alături de dumneavoastră”, transmis edilul-șef.

IMAGINI:

Articolul precedentOficial! Anunțul Institutului Național al Patrimoniului ce privește Ansamblul Monumental Brâncuși de la Târgu Jiu
Articolul următorScandal! Primarul Robert Filip ar fi plătit gruparea generalilor SRI (Coldea) pentru a scăpa de dosarul cu fonduri europene