Târgu Jiu: Romanescu s-a întâlnit cu directorii de școli. Bani din PNRR pentru condiții moderne de pregătire a elevilor

Întâlnire a primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, cu toți directorii de școli din municipiu într-un demers ce vizează obținerea de fonduri prin PNRR pentru unitățile de învățământ din oraș.

 

Laboratoare noi și moderne, ateliere de practică, clase dotate cu mobilier și aparatură de ultimă generație pentru școlile din Târgu Jiu! Echipa de la primărie a început deja să lucreze pentru proiectele pe care urmează să le depunem pentru obținerea finanțării prin PNRR.
Astăzi am avut o ședință cu toți directorii unităților de învățământ, urmată de o ședință online cu reprezentanții Ministerului Educației pentru a se lămuri anumite aspecte legate de finanțare.
Depunem proiecte pentru laboratoare de informatică, de științe (chimie, fizică, biologie etc) și a cabinetelor, dar și pentru dotarea claselor cu mobilier nou și cu aparatură de ultimă generație.
Este o ocazie pe care nu o putem rata de a completa eforturile făcute în ultimii ani pentru modernizarea sistemului educațional din Târgu Jiu”, a precizat edilul-șef.