Târgu Jiu: Supărat pe viață, s-a urcat pe un stâlp din rețeaua electrică

Intervenție imediată a forțelor de ordine și a echipajelor medicale, joi, 27 mai, pe strada Jiețe din Târgu Jiu, acolo un tânăr s-a urcat pe un stâlp din rețeaua electrică.

La data de 27 mai a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați,  prin apelul 112, despre faptul că o persoană de sex bărbătesc s-a urcat pe un stâlp electric de înaltă tensiune, pe strada Jiețe, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un localnic de 28 de ani, în urma unor neînțelegeri familiale, a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, din proximitatea locuinței de domiciliu a acestuia. 

În jurul orei 21.00 persoana în cauză a coborât din proprie inițiativă de pe stâlp, fiind  transportată cu ambulanța la spital, pentru investigații medicale”, a transmis IPJ Gorj.

 

Polițiștii au luat măsura sancționării acestuia cu amendă în cuantum de 500 lei conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Foto arhivă