Târgu Jiu: Tentativă de omor în stradă. A vrut să-și pedepsească rivalul în dragoste

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Târgu Jiu, a fost încătușat de polițiști după ce miercuri, 28 octombrie, s-a năpustit cu un briceag asupra unui alt bărbat, cu trei ani mai mare, din localitate. Atacul a avut loc pe o stradă din municipiu, la ora 5 dimineața, la mijloc fiind gelozia. Agresorul a vrut să se răzbune pe cel cu care fosta concubină a ales să trăiască.

Prezentă la cele întâmplate, femeia a semnalat autorităților agresiunea. În urma loviturilor primite, în zona feței, pieptului și a mâinilor, victima a suferit răni care i-au pus în pericol viața, potrivit medicilor legiști.

 S-a reţinut că în dimineaţa zilei de 28.10.2020, în jurul orelor 5:10, la intersecţia străzilor 16 Februarie cu Dobrogeanu Gherea din mun. Tg.-Jiu, pe fondul unui conflict angajat sub stăpânirea unui sentiment de gelozie şi al consumului de alcool, inculpatul C.C., folosindu-se de un cuţit tip briceag cu lama de 8,5 cm, a lovit puternic şi înjunghiat în zona pieptului, a feţei şi a membrelor superioare pe persoana vătămată C.G., după care a părăsit în fugă locul faptei. Persoana vătămată a suferit leziuni grave, care i-au pus în pericol viaţa, conform constatărilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Gorj”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Bărbalul atacat este sub supravegherea medicilor.