Gorj: Urmărire ca în filme! Fugar prins în Parcul Coloanei Infinitului

Urmărire ca în filme, duminică dimineața, pe DN 67 Scoarța – Târgu Jiu, încheiată în Parcul Coloanei Infinitului. Polițiștii au fost sesizați că pe raza localității Scoarța o mașină care are motorul pornit este oprită pe partea carosabilă, iar când au mers să verifice cele semnalate conducătorul auto, un tânăr de 24 de ani, din Roșia de Amaradia, a demarat în trombă. A început urmărirea șoferului fugar, acțiune care s-a finalizat la Târgu Jiu, în Parcul Coloanei Infinitului. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În goana sa, tânărul din Roșia de Amaradia a distrus un indicator rutier și o porțiune din gardul viu de la parc.

Comunicat IPJ Gorj:

La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați, prin apelul 112, cu privire la faptul că, pe DN 67 Scoarța, un autoturism este oprit pe partea carosabilă cu motorul pornit.
Ajunși la fața locului, polițiști au constat că o persoană de sex masculin se afla în autovehicul, iar când i-au solicitat documentele pentru control acesta nu s-a confirmat și s-a pus în mișcare spre municipiul Târgu Jiu.
Polițiști au plecat în urmărirea autoturismului, iar la intrarea în municipiul Târgu Jiu, a intrat cu autoturismul în sensul giratoriu, distrugând un indicator rutier, marginea din beton a sensului giratoriu și gardul viu împrejmuitor. Polițiștii au procedat la legitimarea conducătorului auto, un tânăr de 24 de ani, din comuna Rosia de Amaradia, care a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice”.

 

Foto: sabotoriigorjului.ro