Transferat la PSD, Liviu Andrei va fi, probabil, pe lista de consilieri județeni

Liviu Andrei este aproape să obţină un nou mandat de consilier judeţean, de data aceasta din postura de social-democrat. Fostul prefect de Gorj a trecut la PSD, unde spune că se va implica în campania lui Cosmin Popescu, actualul preşedinte al CJ Gorj.

Mă voi implică în campania lui Cosmin Popescu, dar, sigur, colateral şi în campania de la Târgu Jiu. Munca este comună. Cred că mă voi afla pe lista de consilieri judeţeni a partidului. Am purtat discuţii în acest sens”, a precizat, la Radio Infinit, Andrei.

Ultima oară la PMP, Liviu Andrei şi-a motivat “transferul” datorită acţiunilor ultimelor guverne social-democrate. De asemenea, echipa pe care o are PSD Gorj a fost încă un argument în alegerea fostului prefect.

Este partidul care a dat şi care asigură o protecţie socială populaţiei. Am lucrat cu Cosmin Popescu şi în trecut şi am făcut o echipă foarte bună. Este printre puţini oameni care niciodată nu m-a dezamăgit. Ceea ce a promis, a făcut. Mă cunosc, de mult timp, şi cu domnul Weber şi ştiu ce fel de om este. Am rămas într-o relaţie bună şi cu domnul Florin Cîrciumaru. Rezultatul final îl dă echipa”, a mai spus Andrei.