Tudor reclamă nesimţirea care revarsă gunoaie pe şoselele Gorjului!

Gunoaiele i-au pus capac şefului Secţiei de Drumuri Gorj, Ion Tudor.  Pentru românii, distracţia e la loc de cinste, dar drumarii nu apreciază că au de muncă după Sărbători. Peisajul e dezolant, deoarece “mizeria” e parte integrantă după fiecare prilej de voie bună. Furios, Tudor a făcut şi un apel la cetăţeni, ca să-i demaşte pe turiştii certaţi cu ordinea şi curăţenia. “Pe 10-15 kilometri sunt sute de saci de gunoi, mă refer între Rânca şi Novaci. Au aruncat sticle, resturi cu mâncare, câinii au împrăştiat totul. Fac un apel la cetăţenii. Nu cred că îi convine unui cetăţean să-i arunc eu gunoiul în curte! Aşa fac alţii, aruncă gunoiul în curtea noastră, a tuturor. Haideţi să-i pozăm, ne trimiteţi nouă pozele, sau la presă! Este jenant să vezi pe marginea drumului cantităţi uriaşe de gunoi. Sigur, o să spună toată lumea că asta ne este meseria, dar parcă şi meseria altora este să păstreze curăţenia. Este destul de neplăcut să vezi o situaţie ca într-o ţară din a nu ştiu câta lume. După weekend, şi după sărbători, la marginea drumului sunt saci întregi cu resturi, cu gunoaie aruncate”, a spus Tudor.

Şeful de la Drumuri a adăugat că a desfiinţat şi o parcare din cauza gunoaielor. “Am fost nevoiţi să desfiinţăm parcări. În pădure, la Peştişani, am desfiinţat parcarea pentru că acolo, luni, mergeam cu raba şi încărcam saci, haine vechi, tot felul de gunoaie. Nu pot să cred că oamenii nu relizează că suntem într-un stat civilizat”, a completat Tudor.

Interesant este că aproximativ 10.000 de vizitatori au ajuns în zona montană Rânca în primele zile din Noul An, iar mulţi au făcut cale întoarsă pentru că nu au găsit un loc de parcare.

foto: gds.ro

 

Articolul precedentTârgu Jiu.Dorel la puterea șapte în operațiunea ” RECUPERAREA DRAPELULUI”
Articolul următorO comună va avea cel mai mare şi modern liceu din Gorj