Tudose, sigur că Ponta nu prinde Parlamentul: E deputat de Gorj. A luat 5% la locale. Nu intră

Fost locotenent al lui Ponta în Pro România, după plecarea din PSD, reîntorsul în tabăra social-democraților Mihai Tudose crede că alianța dintre Ponta și Tăriceanu nu le va asigura acestora intrarea în Parlamentul României.

Dacă fac 4% sunt șmecheri. Sunt optimist cu 4%. Dacă fac sub 3% vor pierde și banii pentru campanie, ceea ce nu ar fi rău. El e deputat de Gorj. A luat 5% la Gorj. Atât a luat partidul lui la locale la Gorj. Punct. Când a fost cap de listă la europarlamentare a luat 9%. Eu vă spun că nu intră”, a declarat Tudose.

Plecat cu scandal din Pro România, brăileanul susține că Ponta nu este omul în care să te poți baza într-o construcție politică:

Faci ceva cu Ponta azi, că dacă ai cumva o previziune pe termen mai lung, uit-o. Aduceţi-vă aminte de USL. El a nenorocit USL-ul. (…) El a ieşit, s-a jurat că el nu vrea la preşedinţie, că el va fi prim-ministru şi Antonescu preşedinte. Ghici ce? Vă aduceţi aminte cine a candidat la preşedinţie? (…) E drept că nici Crin Antonescu nu s-a zbătut prea mult atunci când a fost împins pe scări, dar săracul Antonescu a fost împins. (…) Ponta pe listele PSD însemna revoltă în PSD”.