Tunete și fulgere la CEO: Lăsați-ne să plecăm cu Ordonanța!

    ”Ne-ați dezarmonizat de ne-a luat dracu!”

Tensiuni tot mai mari în cadrul Complexului Energetic Oltenia, acolo unde dincolo de jocurile politice care siluiesc compania, presiunea vine și din partea salariaților. Protestul din fața sediului central al unității energetice a fost un simplu foc de paie, dimensiunea nemulțumirilor provocate de nivelul scăzut al salarizării este greu de estimat. CE Oltenia a emis un comunicat de presă prin care a căutat să convingă salariații că lucrurile merg în direcția bună, dar nemulțumirile oamenilor au depășit teama unor eventuale repercursiuni. Foarte mulți salariați revoltați din cauza anunțatelor armonizări, oamenii așteaptă soluții sau vor să primească Ordonanța. Soluție extremă, vor să plece prin programul disponibilizărilor colective.

”Ne-ați dezarmonizat de ne-a luat dracu! Să sperăm că și în aprilie veți face la fel! Atunci vă aduc și eu familia să le dați tratament și mâncare!”

”Ce majorări, domnilor? De ce mințiți lumea? 5 lei pe postul de lucru la salariul minim pe utilaje de mare capacitate, asta e majorarea ce ați dat-o la oamenii conștiincioși! Doar la ingineri și nepoți ați dat între 330-490 de lei, deși aveau salarii de peste 2250 de lei! Măcar reparați abuzurile pe care le-ați făcut, dându-ne ce ni se cuvine în aprilie! Dacă nu, lăsați-ne să plecăm!”

Acestea sunt o parte dintre mesajele – replică la comunicatul de presă al administrației, simpli salariați ai CEO nu s-au mai sfiint să scrie chiar acolo unde citesc toți șefii.

Articolul precedentGorjul a pierdut șansa dotării Spitalului 700 cu bani de la Ministerul Dezvoltării
Articolul următorLa 26 de ani, s-a apucat de furat din genți prin primărie