Un fost atacant din prima ligă a murit la doar 42 de ani

Adrian Mușat, 42 de ani, fost fotbalist în prima ligă din România, a murit la doar 42 de ani, răpus de o boală incurabilă.

Născut la 8 septembrie 1980, Mușat a fost crescut la echipa Plimob Sighet. A urmat calea fotbalului la echipe precum Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Bärnbach, ASK Koflach (ambele Austria), CSM Sighetu Marmației, formație de la care s-a retras în urmă cu doi ani.
Apogeul carierei l-a atins la Gloria Bistrița și Extensiv Craiova, grupări la care a activat în Divizia A, primul eșalon fotbalistic la acea vreme.

 

Ne luăm rămas-bun de la cel care a fost Adrian Mușat, un om excepțional, un prieten bun, un sportiv extraordinar. Fost jucător al clubului nostru, a fost un fotbalist de mare valoare. Drumuri line, Adi!”, a transmis CS Sighetu Marmației.

 

Drum lin spre cer, prieten drag!
Dumnezeu să te ierte!
Sincere condoleanțe familiei!”, a scris, pe pagina de socializare, Cătălin Bucă, fost Pandurii Târgu Jiu, coleg cu Mușat la Extensiv Craiova.
Articolul precedentCioloș îi cere lui Ciolacu să îl retragă pe Daea din funcție: România primește cele mai mici compensații de la UE
Articolul următorANM: Vreme caldă săptămâna viitoare, după care vin ploile. Prognoza pentru patru săptămâni