Un om de fotbal cu notorietate sugerează o fuziune Pandurii – Viitorul Târgu Jiu și o posibilă colaborare cu noua entitate

Informațiile ce vehiculau o rebranduire fotbalistică a omului de afaceri gorjean Nicolae Sarcină încep să dezvolte alte perspective. După ce jienii.ro prezentat pe surse că Energeticianul Târgu Jiu ar urma să-și schimbe denumirea în F.C. Viitorul Târgu Jiu, un nume cu notorietate din fotbalul românesc a lăsat să se înțeleagă, miercuri, începerea unei colaborări cu o ”nouă” echipă de fotbal. Marcel Iancu, fost președinte la Universitatea Craiova, Electroputere Craiova, Astra Ploiești, FC Bihor, Jiul Petroșani, Politehnica Timișoara și manager sportiv la Dinamo București, și-a actualiza pagina de facebook postând ”FC Viitorul Pandurii Târgu Jiu”. Curioasă abordare a fenomenului fotbalistic din Gorj, alăturarea celor două titulaturi Viitorul și Pandurii nu pare a fi un simplu joc de cuvinte, în condițiile în care, în ultima perioadă, până și ziariștii bucureșteni au lansat ipoteze ce vizau o implicare financiară a lui Sarcină la Pandurii, informații pe care Marin Condescu nu le-a exclus ca variantă de lucru pe viitor. Să fi sugerat o fuziune, priceputul om de fotbal din Bănie? Marcel Iancu pare foarte interesat de unele activități din Gorj, promovează victoriile în instanță ale lui Toni Mihail Greblă și articole de presă ce țin de noul stadion de la Târgu Jiu. În privința lui Sarcină, Iancu a primit un sfat public de la Marin Barbu (Magiun), un alt om din lumea fotbalului:

”Marcele, tată, băiatul ăsta nici el nu știe ce vrea. Gata, s-a terminat cu șmechereala, azi plătesc, mâine nu mai plătesc”